Натискане на интервал или двойно кликване в полето Единична цена ви позволява да въведете цената на артикула с включен ДДС, след това системата ще направи всички необходими изчисления, за да се получи желаната от вас крайна цена. Виж как

Нов Документ
Безплатно

Напълно безплатно издаване на фактури от всяка точка на света, от всяко устройство с достъп до интернет. Бързо, лесно и удобно - създаване на фактура за 20 секунди. Основната функционалност по създаване, отпечатване и изпращане по e-mail е напълно безплатна, без реклами на сайта, както и в бланката за печат, и така ще остане занапред.

Конфиденциално

Основната функционалност на сайта по създаване, отпечатване и изпращане по e-mail на фактури не налага дори регистрация. Системата не изисква от потребителите каквито и да било данни, освен минимално необходимите за създаване на фактура, които в по-голямата си част са публично достъпни през системи като Apis или Ciela.

Гъвкаво

Целта на системата за online създаване на фактура е да улеснява създаването на фактури в сравнение с писането на хартиени бланки, но не за сметка на гъвкавостта. Системата извежда предупреждения за невалидни данни, но не налага корекции. Имате свободата да напишете каквото желаете във всяко едно поле и бланката ще бъде генерирана с попълнените от вас дани.